SI / EN

Sejem Alpe Adria - Turizem in prosti čas

Turistično društvo Trbovlje se bo skupaj s ponudniki iz celega Zasavja tudi letos predstavilo na sejmu Alpe Adria – Turizem in prosti čas.
 
Sejem se bo odvijal od 1. do 4. februarja na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.
 
V petek dne 3. februarja bo Turistično društvo Trbovlje organiziralo avtobusni prevoz in sicer:
- iz Hrastnika ob 11.30h izpred Blagovnice Hrastnik.
- iz Trbovelj ob 12.00h izpred Občine Trbovlje, avtobus pa bo ustavljal tudi na vseh avtobusnih postajah
- iz Zagorja ob 12.45h pri Gasilskem domu,v Kisovcu na avtobusnem postajališču in nato še na Izlakah prav tako na avtobusnem postajališču.
 
Turistično društvo Trbovlje vas bo popeljalo preko Trojan do Gospodarskega razstavišča, kjer vam bodo tudi razdeljene vstopnice.
 
Na sejmu se predstavljajo turistične kmetije, gostišča, planinske postojanke, turistične zveze, zavodi za turizem, društva itd. Na vsaki stojnici se lahko degustira od hrane, slaščic, pršuta, suhe mesnine do pijač brezalkoholnih napitkov do vrhunskih vin iz vseh Slovenskih vinorodnih pokrajin.
 
Ob 18.00h je odhod in sicer z lokacije kjer bodo vse participante avtobus odložil in se popeljemo preko Trojan domov. V primeru dogovora je možen še postanek na Trojanah (kakšen Trojanski krof vedno sede).
 
Cena izleta je 7 EUR (vstopnica), ob plačilu pa je potrebno navesti tudi, kje vstopate na avtobus.
 
Turistično društvo Trbovlje prijave zbira vsak dan od 9.00h do 12.00h v Turističnem društvu Trbovlje ali na telefon 041 899 960 in sicer do zasedbe mest v avtobusu oziroma najkasneje do 1.2.2017
 
Pridružite se nam, veselo bo!
 
Predsednica Turističnega društva
Mici Juraja





Ostale novice

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.