SI / EN

SEEMEET 2020 IZKLJUČNO V DIGITALNI OBLIKI – ENAKA VREDNOST, NOVA IZKUŠNJA

Celoten dogodek SEEMEET 2020 bo zaradi omejitev in negotovih razmer vezanih na situacijo Covid-19 v celoti izveden preko spleta, sporoča Razvojni center Novo mesto.


SEEMEET 2020, ki bo letos potekal 21. in 22. oktobra, je največji dogodek za mednarodno poslovno mreženje v Sloveniji. Dogodek predstavlja edinstveno priložnost za iskanje novih poslovnih partnerstev. Organiziran je tako, da omogoča kar največji možni izplen v tako kratkem času. Poteka na način, da si udeleženci preko spletne platforme že pred dogodkom organizirajo do 15 kratkih (25 minutnih) sestankov.


Dogodek bo kljub spremembi ohranil svoj osnovni namen – učinkovito poslovno mreženje in sklepanje poslov. Urnik dogodka ostaja nespremenjen, le vnaprej dogovorjeni sestanki in predavanja bodo potekali digitalno.
Skladno s to spremembo se spremeni tudi kotizacija za dogodek, ki sedaj znaša SAMO 89 € (brez DDV). Kotizacija velja za vse udeležence dogodka, zadnji rok za prijavo pa je 30.9.2020.
Že prijavljenim udeležencem se bo povrnila razlika med plačano in novo kotizacijo.

PRIJAVE >>>  






Ostale novice

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.