SI / EN

Razpisi zveze NATO in agencij NSPA in NCIA,

Podjetja, ki so aktivna na obrambnem področju in tudi druga podjetja, ki želijo postati dobavitelj zveze NATO in njenih agencij Spirit Slovenija vabi k udeležbi v okviru spletnega seminarja  Razpisi zveze NATO in agencij NSPA in NCIA.

Udeleženci dogodka bodo imeli priložnost, da se seznanijo z investicijskimi sredstvi zveze NATO in njenih agencij, spoznajo področja na katerih potekajo  investicije, postopek obveščanja o razpisih  ter ključne postopkovne razlike v odnosu do Zakona o javnem naročanju.

Spletni seminar bo potekal v torek, 29. septembra od 10:00 do 12:40 ure. Vašo udeležbo potrdite preko e-prijavnice do petka, 25. septembra 2020. Vsi prijavljeni boste najkasneje dan pred dogodkom prejeli spletno povezavo (ZOOM platforma).

Udeležba je brezplačna, število mest pa omejeno.

Slovenski predstavniki bodo govorili v slovenščini, predstavnika zveze NATO v angleščini.

Dogodek organizira Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo RS v sodelovanju s SPIRIT Slovenija, javna agencija in Grozdom obrambne industrije Slovenije, g.i,z.


Dodatne informacije:

Sonja Demšar, SPIRIT Slovenija, javna agencija, e-pošta: sonja.demsar@spiritslovenia.si

Več informacij o dogodku lahko najdete na tem naslovu (KLIK).


            





Ostale novice

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.