SI / EN

Priložnosti za sredstva v okviru programa Evropa za državljane

Regionalna razvojna agencija Zasavje bo v četrtek, 2.7. 2020 predstavila izvajanje projekta ALL IN ter s tem poskušala spodbuditi organizacije k prijavi projektov v okviru programa Evropa za državljane. 

Predstavitev je del dogodka Priložnosti za sredstva v okviru programa Evropa za državljane, ki ga organizira Regionalni center NVO. 

Program Evropa za državljane je instrument spodbujanja večje vloge državljanov pri razvoju EU. Na podlagi projektov in aktivnosti, s pomočjo katerih lahko državljani neposredno sodelujejo, program EZD med drugim spodbuja evropsko državljanstvo in državljansko participacijo.

1. septembra 2020 je rok za oddajo projektnih predlogov. Poletje je tako priložnost za iskanje partnerjev in pripravo uspešne projektne prijave

Na online srečanju boste spoznali program EZD in možnosti za financiranje projektov, ki jih program prinaša v okviru ukrepa: Pobratenje mest, Mreže mest in Projekti civilne družbe.

Preko predstavitve projekta ALL-IN, ki ga izvaja RRA Zasavje v okviru mreže mest pa boste lažje razvili svoje aktivnosti, ki bi jih lahko prijavili na razpis EZD.

Predstavitev projekta mreže mest: ALL-IN, Lucija Vasiljević, RRA Zasavje
Možnosti za financiranje projektov v okviru programa EZD, Klara Kržišnik, Regionalni center NVO
Vabljeni, da se nam pridružite, udeležba je brezplačna.

Prijava: obvezna prijava do 1. 7. 2020 na povezavi: www.consulta.si/prijavnica




Ostale novice

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.