SI / EN

Predstavitev razpisa - Spodbude za zagon podjetij v problemskih območjih z visoko brezposelnostjo v letih 2018-2019

Regionalna razvojna agencija Zasavje, v sodelovanju s Slovenskim podjetniškim skladom vabi na predstavitev razpisa P2R 2017 - Spodbude za zagon podjetij v problemskih območij z visoko brezposelnostjo v letih 2018-2019, ki se zaključi v začetku novembra. 
 
Namen javnega razpisa je spodbuditi zagon novoustanovljenih podjetij v problemskih območjih z visoko brezposelnostjo, kamor spada tudi območje Hrastnika, Radeč in Trbovelj (HRT). S podporo se izboljša poslovanje in realizacija razvojnih potencialov z namenom zniževanja stopnje umrljivosti v začetnem obdobju poslovanja ter izboljša lastna konkurenčnost na domačih oz. tujih trgih. Zasledujeta se razvoj podprtih podjetij in uspešen prenos idej podjetnih posameznikov in ustvarjanje novih podjetij s potencialom rasti, s poudarkom in komercializaciji proizvodov, procesov in storitev. 

V okviru razpisa je na voljo 2,9 mio EUR, ki jih bodo novonastala podjetja (registrirana med 24.8.2016 in 20.10.2017, s sedežem v problemskem območju, kamor spadajo tudi Hrastnik, Radeče in Trbovlje) prejela v obliki nepovratnih sredstev. 
 
Delavnica bo v četrtek, 26.10.2017, ob 10.00 v dvorani KatapultaGabrsko 12, 1420 Trbovlje.
 
Obvezne prijave prek spodnjega spletnega obrazca (PRIJAVA NA DOGODEK).
 





Ostale novice

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.