SI / EN
Kolodvorska cesta 2, 1410 Zagorje ob Savi, Slovenija
info@rra-zasavje.si
PREDSTAVITEV PROGRAMA ERASMUS ZA MLADE PODJETNIKE
02
Apr

PREDSTAVITEV PROGRAMA ERASMUS ZA MLADE PODJETNIKE

RRA Zasavje, v sodelovanju z Regionalnim razvojnim centrom Koper, organizira predstavitev programa Erasmus za mlade podjetnike, ki podpira izmenjave podjetnikov in je financiran s strani Evropske unije. 

V programu nova znanja in kompetence pridobivata mladi podjetnik in podjetnik gostitelj.

Mladi podjetnik je bodoči podjetnik, ne glede na starost, ki je odločen ustanoviti svoje podjetje ali podjetnik, ki je ustanovil svoje podjetje v zadnjih treh letih. Posameznik tako dobi možnost, da dela skupaj z izkušenim podjetnikom v drugi državi Evropske unije na poslovnih projektih in izpopolni veščine, ki jih potrebuje za vodenje svojega projekta. 


Podjetnik gostitelj je lastnik malega ali srednje velikega podjetja (MSP) oz. oseba, ki je neposredno vključena v podjetništvo na vodstveni ravni in je pripravljena deliti svoje znanje, izkušnje in mentorstvo z mladim podjetnikom. Oseba (mladi podjetnik), ki jo podjetnik gosti, dobi finančno podporo, podjetje pa nima nobenih stroškov. 


Če ste lastnik MSP-ja oz. spadate v kategorijo mladega podjetnika in vas zanima program, ki ponuja širjenje podjetniških obzorij oz. prenos strokovnega znanja, vas vljudno vabimo da se nam pridružite na krajši predstavitvi programa, ki bo v sredo, 17.4.2019 ob 9:30, v prostorih Katapulta, Gabrsko 12, 1420 Trbovlje. (1. nadstropje)


Obvezne so prijave, ki jih sprejemamo preko spletnega obrazca "PRIJAVA NA DOGODEK" (desno spodaj, pod to objavo), najkasneje do 16.4.2019, do 12.ure.