SI / EN

Povabilo na virtualno srečanje na Cipru v okviru projekta ALL IN (torek, 15.12.2020)

Leto 2020 je spremenilo naše navade, percepcijo potovanj, srečevanj, učenja in pridobivanja izkušenj. Prilagodili s(m)o se posamezniki, družba ter tudi izvajanje aktivnosti in s tem evropskih projektov. 

Projekt Pathways to belonging: From interculturAL dialogue to sociaL INclusion (ALL IN) predstavlja in izpolnjuje cilje programa Evropa za državljane, kjer je ena izmed glavnih aktivnosti srečevanje med državljani ter spoznavanje in prenos dobrih praks. Tokrat naše druženje v sodelovanju s partnerji iz Cipra pre(d)stavljamo skozi oči sodobne tehnologije. 

Naši partnerji iz Cipra nam bodo virtualno približali otoško državo Ciper, migracije ter razdeljenost - tako fizično kot miselno. Vljudno vas vabimo, da se v torek, 15.12.2020 ob 13. uri udeležite dogodka o rasizmu in vključevanju. Z nami bo dr. Christos Hadjioannou, ki na Univerzi na Cipru opravlja postdoktorski študij na oddelku za klasične študije in filozofijo. 

Za dogodek so potrebne prijave na lucija.vasiljevic@rra-zasavje.si Po prijavi vam bomo na vaš naslov poslali povezavo na dogodek s podrobnejšimi navodili. 

Če vas zanima več o tematiki, nam pišite in z veseljem vam bomo posredovali celotno agendo. 

* Predavanje bo potekalo v angleškem jeziku. 







Ostale novice

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.