SI / EN

Podjetniški MeetUP z nevladnimi organizacijami

Vljudno vabljeni na Podjetniški MeetUP z nevladnimi organizacijami - zasavska regija, ki bo v TOREK, 19.3.2019, od 17.00 do 19.00, na Katapultu d.o.o. (Gabrsko 12, 1420 Trbovlje).

Na srečanju boste uvodoma spoznali sodobne trende pri povezovanju nevladnih organizacij in gospodarstva, nato pa iz prve roke spoznali projekt Heroji furajo v pižamah, ki je primer izjemne prakse partnerskega projekta nevladne organizacije in podjetja.  V sklepnem delu bo potekal voden pogovor med gospodarstveniki in NVO na temo potencialnih projektov NVO in gospodarstva v zasavski regiji.

O projektu Heroji furajo v pižamah
Heroji furajo v pižamah je projekt Zavoda Vozim iz Celja in podjetja Toyota Adria d.o.o.  Zastavljen je kot vseslovenska iniciativa za manj voženj pod vplivom alkohola, v okviru katerega ambasadorji projekta mladim nudijo brezplačne prevoze iz zabav s hibridnimi vozili Toyota in jih tako ozaveščajo, da je vožnja pod vplivom alkohola  nesprejemljiva.




O povezovanju gospodarstva z NVO
Podjetja se pri izvajanju aktivnosti s področja družbene odgovornosti vedno bolj povezujejo z nevladnimi organizacijami. Za partnerske projekte z nevladnimi organizacijami se odločajo predvsem z namenom oblikovanja učinkovitejših družbeno koristnih akcij, lažjega dostopa do izbranih ciljnih skupin in svežih in drugačnih perspektiv pogledov na izbrano problematiko. S takšnimi akcijami podjetja povečujejo ugled in kredibilnost, izboljšujejo pozicijo in privlačnost lastnih blagovnih znamk, nagovarjajo nove ciljne skupine ipd.   

Predstavniki gospodarstva ste lepo vabljeni na Podjetniški MeetUP z NVO, kjer boste imeli priložnost spoznati nevladne organizacije iz zasavske regije, se seznaniti s sodobnimi trendi povezovanja gospodarstva in NVO in spoznati učinke projekta Heroji furajo v pižamah. 


Na srečanje se prijavite TUKAJ, najkasneje do nedelje, 17.3.2019. Prijave so obvezne!




Ostale novice

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.