SI / EN

Objavljen 23. razpis za inovacije Zasavja za leto 2019

Zasavska gospodarska zbornica je v petek, 15. februarja, objavila 23. Razpis za inovacije Zasavja za leto 2019.

Priznanja za najboljše inovacije v Zasavju, predstavljajo najvišja priznanja inovativnih dosežkov zasavskih podjetij. Letošnji razpis vsebuje precej novosti, ki so zajete v Pravilniku o podeljevanju priznanj, spremenjeno je ocenjevanje, novost je tudi spremenjen prijavni obrazec.

Organizatorji želijo prijaviteljem omogočiti čim boljše prijave na razpis in jim novosti predstaviti na delavnici, ki jo načrtujejo v sredo, 20. marca, ob 12. uri na sedežu Zasavske gospodarske zbornice.

Namen objavljenega razpisa je spodbujanje inovativnosti v regiji. S prijavo na razpis, je družbam, institucijam in inovatorjem omogočena promocija projektov, njihovih novih inovativnih dosežkov, tako na regijski kot nacionalni ravni. Inovatorjem se na zaključni prireditvi, kjer predstavijo svoje inovacije, podelijo: zlata, srebrna in bronasta priznanja ter priznanja za prispevek na področju inovativnosti.

Letošnja zaključna prireditev bo v mesecu juniju 2019 v Zagorju ob Savi. Nacionalna podelitev nagrad inovatorjem, kamor se uvrstijo najboljše inovacije Zasavja bo septembra 2019 na Brdu pri Kranju.

Več informacij je na voljo na spletni strani Zasavske gospodarske zbornice.




Ostale novice

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.