SI / EN

Nemški forum 2019


Slovensko-nemška gospodarska zbornica skupaj s partnerji vabi na strokovno konferenco Nemški forum 2019, ki bo potekala v sredo, 22. maja 2019 v Austria Trend Hotelu Ljubljana.
 
Na konferenci boste dobili odgovore na vprašanja kot je Kako uspešno poslovati na nemškem trgu? Kako ustanoviti podjetje v Nemčiji? Kakšno strategijo trženja ubrati? Kakšne so možnosti financiranja vstopa na tuji trg? Kaj nam narekuje trg in kako prilagoditi svojo proizvodnjo skladno z novimi zahtevami trga? Katere nove panoge so obetavne in kakšne priložnosti imajo slovenska podjetja v Nemčiji?
 
Na dogodku boste imeli tudi možnost individualnih 20-minutnih posvetov s predstavniki AHK Slovenija in referenti na temo »Vstop na nemški trg.«
 
Udeležba na dogodku je brezplačna, vendar se ob primeru neudeležbe na dogodku kljub prijavi obračuna stroške organizacije v višini 50 €.
 
Več o dogodku lahko najdete na tem naslovu.






Ostale novice

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.