SI / EN

LiNK Mostar na obisku v Zasavju

Regionalna razvojna agencija Zasavje je v petek, 9. novembra 2018, v prostorih Katapulta gostila 5 – člansko delegacijo poslovnih partnerjev iz Mostarja. Podjetniško in poslovno združenje LiNK Mostar je partner v projektnem predlogu ProNaCul – Spodbujanje naravne in kulturne dediščine za razvoj trajnostnega turizma na zavarovanih območjih, s katerim smo se v mesecu juniju kot vodilni partner prijavili na drugi javni razpis programa Interreg Adrion.

Delegacija iz Mostarja se je odzvala povabilu Regionalne razvojne agencije Zasavje, kjer smo jim podrobno predstavili vsebino projektnega predloga ProNaCul. Na sestanku smo identificirali možnost podpore projekta s strani nacionalnih kontaktnih točk ter jim predstavili delovanje Regionalne razvojne agencije Zasavje in Projekt podjetno v svet podjetništva. Dogovorili smo se tudi o bodočem sodelovanju na različnih področjih v sklopu transnacionalnih programov, kot so Horizon 2020, Evropa za državljane in Mediteran.




Ostale novice

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.