SI / EN

Javno povabilo za nabor in izbor tržno zanimivih investicijskih projektov za skupinsko sejemsko predstavitev na mednarodnem investicijsko-nepremičninskem sejmu EXPO REAL 2019 v Münchnu


Predmet javnega povabila je nabor in izbor tržno zanimivih investicijskih projektov, predstavljenih s strani razvojno-industrijskih podjetij (»industrial developer«), regionalnih razvojnih agencij, inženiring, planerskih in projektantskih podjetij, družb za vodenje in izvedbo projektov ter nepremičninskih agencij, ki se bodo skupaj predstavili na razstavnem prostoru SPIRIT Slovenija na sejmu EXPO REAL 2019 v Mϋnchnu.
 
SPIRIT Slovenija bo za izbrane prijavitelje zakupila razstavni prostor, zagotovila vpis v katalog in krila stroške ene vstopnice na izbranega prijavitelja.
 
Nosilci izbranih projektov bodo krili del stroškov opreme prostora, stroške izdelave promocijskega gradiva (promocijske brošure in predstavitve projekta) ter stroške lastnega prevoza in nočitev.
 
Javna agencija SPIRIT Slovenija bo omogočila predstavitev največ 8 (osmih) tržno najbolj zanimivih projektov za sejem.
 
Prijave: do petka, 18. marca 2019, do 13. ure.
 
Dodatne informacije: do vključno, 15. marca 2019, in sicer po elektronski pošti na naslov: invest@spiritslovenia.si.

Več informacij lahko najdete na tem naslovu.



     




Ostale novice

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.