SI / EN

Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu IMM ( Köln, Nemčija)

SPIRIT Slovenija, javna agencija organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu IMM, ki bo potekal od 14. do 20. januarja 2019 v Kölnu, Nemčija.

Sejem IMM je namenjen predstavitvi izdelkov s področja pohištvene industrije in sorodnih vsebin in je eden vodilnih na svojem področju.

Povabilo je namenjeno podjetjem, ki proizvajajo proizvode oziroma izvajajo storitve na področju rabe lesa in imajo skladno s Standardno klasifikacijo dejavnosti (SKD) 2008 registrirano dejavnost na področju/oddelku C 16 (Obdelava in predelava lesa, proizvodnja izdelkov iz lesa, plute, slame in protja, razen pohištva) ali na področju/oddelku C 31 (Proizvodnja pohištva), ter podjetjem ki niso registrirana po zgoraj navedeneh področjih, vendar bodo na sejmu razstavljala produkte oz. dejavnosti, ki so v tesni povezavi z lesno - predelovalno industrijo.

SPIRIT Slovenija, javna agencija v okviru skupinske predstavitve na sejmu IMM zagotavlja najem neopremljenega razstavnega prostora, tehničnih priključkov za potrebe delovanja skupinske stojnice in vpis razstavljavcev v sejemski katalog. Za izvedbo skupinske predstavitve na sejmu IMM bo SPIRIT Slovenija, javna agencija namenila finančna sredstva v predvideni višini 45.000 EUR.

Rok za prijavo je petek, 28. september 2018. Prijavnico lahko najdete na tem naslovu.

Več informacij lahko najdete na tem naslovu ali pri g. Matjažu Rovanu na tel. št.: 01 53 09 828, e-pošta: matjaz.rovan@spiritslovenia.si.






Ostale novice

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.