SI / EN
Kolodvorska cesta 2, 1410 Zagorje ob Savi, Slovenija
info@rra-zasavje.si
Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu AF - L’ Artigiano in fiera
09
May

Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu AF - L’ Artigiano in fiera


Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije (SPIRIT Slovenija, javna agencija) organizira in vabi na skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu AF - L' Artigiano in fiera, ki bo potekal od 30. novembra. do 8. decembra 2019 v Milanu, Italija.
 
Sejem je namenjen predstavitvi izdelkov s področja domače in umetnostne obrti.
 
SPIRIT Slovenija, javna agencija bo v okviru aktivnosti za skupinsko predstavitev na sejmu AF - L' Artigiano in fiera:
  • izvedla organizacijo sejemskega dogodka in koordinacijo aktivnosti z udeleženci,
  • poskbela za pozicioniranje krovne blagovne znamke Slovenia Green, Creative, Smart.
  • namenila finančna sredstva v predvideni višini 45.000 EUR za kritje stroškov najema neopremljenega razstavnega prostora, tehničnih priključkov za potrebe delovanja skupinske stojnice in vpis razstavljavcev v sejemski katalog.


Podjetja, ki se bodo predstavila v okviru skupinske predstavitve na sejmu AF - L' Artigiano in fiera, krijejo stroške:
  • postavitve razstavnega prostora,
  • prevoza eksponatov in ostale stroške.

Končno razporeditev podjetij na skupnem razstavnem prostoru bo pripravila oziroma potrdila SPIRIT Slovenija, javna agencija. Skupinska stojnica bo konstrukcijsko in grafično poenotena. Postavitev skupinske stojnice bo izvedel skupen izvajalec postavitve, ki ga izberejo podjetja.
 
Prijave sprejemajo do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora oziroma do spodaj navedenega roka za elektronsko prijavo. Zadnji rok za prejem elektronske prijave na SPIRIT Slovenija, javna agencija je torek, 28. maj 2019.
 
Podjetja se lahko prijavijo s spletno prijavnico, ki jo lahko najdejo na tem naslovu.
 
Dodatne informacije:
Matjaž Rovan na tel. št.: 01 53 09 828;  e-pošta: matjaz.rovan@spiritslovenia.si