SI / EN

Brezplačni dogodek SEEMEET LECTURES 2020 bo potekal 21.oktobra 2020

Dogodek SEEMEET velja za sinonim formalnega in neformalnega poslovnega mreženja katerega glavni cilj je odpiranje poslovnih priložnosti in sklepanje novih poslov.


Zaradi Covid-19 situacije smo bili prisiljeni dogodek zapeljati v smeri digitalne izvedbe. V naši dobri veri in vaše dobro smo verjeli, da bomo lahko vseeno omogočili nepozabno doživetje. Ker pa se je skozi proces priprave dogodka vse bolj kazalo, da brez socialnega stika in druženja, ki sta ključni značilnosti dogodka, SEEMEET enostavno ni več tisti SEEMEET, ki ga poznamo in pričakujemo.

Ker si dragi udeleženci, zaslužite le najboljše, dogodek SEEMEET selimo v jesen 2021, ko bo ta zopet organiziran »v živo«.

Vendar pozor, letošnji SEEMEET ni v celoti prestavljen. Načrtovana predavanja, bomo vseeno izvedli in bodo za vse udeležence BREZPLAČNA – govorimo o t.i. dogodku SEEMEET LECTURES 2020, ki bo v celoti izveden preko spleta. Izvedba bo v angleškem jeziku.

Z dogodkom SEEMEET LECTURES 2020 začnemo v sredo, 21. oktobra 2020, ob 9.uri.


Urnik dogodka:
09.00 CEST Welcome speech
09.15 CEST Tanja Skaza: Get to know your potentials to achieve results
10.15 CEST Vladimir Rudl: Building a bridge to the market
11.30 CEST Aleš Pulko: Trends for the Future
12.30 CEST Zoran Savin: E-commerce for SMEs
13.30 CEST Andraž Štalec: Digital Marketing Trends

Za brezplačno prijavo na dogodek se prijavite tukaj: http://www.seemeet.si/lectures

Naknadno vam pošljemo povezavo na kateri boste lahko spremljali dogodek.
Zahvaljujemo se vam za razumevanje in se vidimo na SEEMEET LECTURES.







Ostale novice

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.