SI / EN

B2B POSLOVNE PRILOŽNOSTI V TUJINI


Nemški specialist za oblikovanje izdelkov išče proizvodna podjetja iz Poljske, Bolgarije, Romunije, Slovenije in Portugalske za sklenitev proizvodnega sporazuma na področju izdelave smetnjakov. (Več o povpraševanju)


Podjetje iz Velike Britanije, ki se ukvarja z elektronskim poslovanjem, išče dobavitelje ne-električnih gospodinjskih izdelkov in izdelkov za zunanjo uporabo, ki se lahko pakirajo in pošiljajo po vsem svetu prek poštnih storitev, za sklenitev distribucijskega sporazuma. (Več o povpraševanju)


Nemško podjetje išče ponudnike geografskih informacijskih sistemov (GIS) za integracijo v programsko opremo in skupna vlaganja. (Več o povpraševanju)


Inženirsko podjetje iz Velike Britanije išče proizvajalce jeklene pločevine za sklenitev proizvodnega sporazuma. (Več o povpraševanju)


Bolgarski distributer opreme išče ponudnike opreme za deskanje na snegu: rokavice, čelade, očala, moške snežne jakne, kape in podobno, za sklenitev distribucijskega sporazuma. (Več o povpraševanju)


Nemški proizvajalec avtomobilov išče proizvajalca orodja, ki ima možnost izdelave kompleksnih orodij za industrijske stroje. Nemško podjetje proizvaja žigosane in vlečene kovinske dele. Podjetje išče dolgoročno partnerstvo s proizvodnim sporazumom. (Več o povpraševanju)


Romunsko podjetje, ki je specializirano za oblikovanje edinstvenih cvetličnih aranžmajev za zasebne in poslovne dogodke, išče dobavitelje visoko kakovostnih cvetličnih dodatkov. Podjetje išče sodelovanje v obliki sporazuma o distribucijskih storitvah. (Več o povpraševanju)


Slovaški distributer peciva, piškotkov in krekerjev išče proizvajalce in / ali distributerje, da bi sklenili sporazum o distribuciji na slovaškem trgu. (Več o povpraševanju)


 
Nemško srednje veliko podjetje, ki se ukvarja s tehnologijo izpušnega zraka in proizvodnjo vrhunskih ekstraktorjev, išče partnerje iz kovinske industrije za sporazume o proizvodnji. Podjetje išče proizvajalce in dobavitelje  pločevinastih komponent in brušenih plošč iz nerjavečega jekla v debelini 0,8 - 2,0 mm. (Več o povpraševanju)


Srbsko podjetje, specializirano za distribucijo rib in morskih prehrambnih izdelkov, išče proizvajalce / dobavitelje teh izdelkov da bi sklenilo sporazum o distribucijskih storitvah. (Več o povpraševanju)















Ostale novice

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.