SI / EN

B2B POSLOVNE PRILOŽNOSTI V TUJINI

Turško zagonsko podjetje, specializirano za razvoj inovativnih solarnih plošč, išče potencialne partnerje, proizvajalce gravirne opreme in premazov za proizvodni sporazum. Podjetje je pripravljeno kupiti proizvodno enoto za svoj razvojni oddelek in je pripravljeno sodelovati v okviru proizvodnega sporazuma. (Oddaja interesa)

Francosko industrijsko podjetje je specializirano za proizvodnjo beljakovin iz agroživilskih proizvodov. Za povečanje svoje proizvodne zmogljivosti naravnih živilskih dodatkov, išče specializiranega partnerja s področja biotehnologije, ki ima opremo za pridobivanje proteinov iz stranskih produktov z encimskim procesom. Partner mora imeti veliko proizvodno zmogljivost in na voljo zadostno količino stranskih proizvodov iz mesa in/ali morskih sadežev. Podjetje želi skleniti dolgoročno podizvajalsko pogodbo. (Oddaja interesa)


Angleško podjetje išče inovativne rešitve za obdelavo vode, ki jim bodo pomagale postati bolj konkurenčno. Območja interesa vključujejo, vendar niso omejena na spletno merjenje kakovosti vode v realnem času, upravljanje invazivnih vrst, kot so školjkasti mehkužci, upravljanje zooplanktona in upravljanje nivoja železa v omrežjih. Iščejo sodelovanje na osnovi sporazuma o storitvah. (Oddaja interesa)

Francosko podjetje, specializirano za oblikovanje in izdelavo opreme za šport in prosti čas, je razvilo novo, umetno ne-hladno smučarsko stezo/smučišče. Sistem je popolnoma okolju prijazen. Podjetje je pripravljeno uporabiti nove metode komercializacije in promocije z uporabo spletnega trženja. Za ta namen iščejo partnerje specializirane za postavitev strategije digitalnega trženja in strategije za iskanje javnih ali zasebnih vlagateljev na podlagi storitvenega sporazuma. (Oddaja interesa)


Angleško podjetje išče distribucijske partnerje za vrsto prenosnih monitorjev za testiranje medicinskih cevovodov. Monitorji za nadzor detekcije plinov v območju se uporabljajo za preverjanje in potrjevanje kakovosti in količine medicinskega plina, ki se ga daje bolnikom, od strojnice in distribucijskih točk do mesta odjema. Iščejo distribucijske sporazume iz Gruzije, Belorusije, Hrvaške, Slovenije in Bolgarije. (Oddaja interesa)


Finsko podjetje, ki proizvaja kotle na biomaso, išče partnerje v okviru sporazuma z trgovskim agentom ali sporazuma o distribucijskih storitvah. Partnerje išče zlasti iz Nove Zelandije, Španije, Portugalske, Slovenije, Slovaškem in Francije, da bi razširili svoje delovanje na mednarodnem trgu bioenergije. Proizvodni program kotlov na biomaso je obsega bojlerje v rangu od 30 kW do 990 kW. (Oddaja interesa)




Ostale novice

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.