SI / EN

B2B poslovne priložnosti v tujini

Britansko podjetje, specializirano za proizvodnjo visoko kakovostnih nožev in jekel za ostrenje nožev za profesionalno uporabo, išče partnerja za nanašanje diamantnih delcev (25-30 mikronov) na palice za ojačitev jekla, v okviru sporazuma  o podizvajanju. (Oddaja interesa)

Nizozemski veletrgovec lesenih igračah in šolskega pohištva, išče dobavitelje novih izdelkov. (Oddaja interesa)

Francoski distributer industrijskih črpalk želi razširiti svojo paleto izdelkov z novimi črpalkami, filtrirnimi sistemi, puhalniki itd., ki se uporabljajo v industrijskih procesih. (Oddaja interesa)

Grško podjetje, specializirano za trgovino s traktorji, kmetijskimi stroji, vrtnarskimi orodji, namakalnimi sistemi, klimatskimi napravami in sanitarnimi izdelki, išče pametne namakalne sisteme in inovativno tehnologijo namakanja. Podjetje nudi sodelovanje v okviru sporazuma o trgovskem zastopanju ali sporazuma o distribuciji storitev. (Oddaja interesa)

Ukrajinsko podjetje, specializirano za proizvodnjo visoko kakovostnih ročno izdelanih igrač, išče partnerje za sodelovanje v okviru sporazuma o distribuciji storitev ali trgovskem zastopanju. (Oddaja interesa)

Ukrajinsko podjetje, specializirano za proizvodnjo in prodajo visoko kakovostnega elitnega pohištva, išče partnerje za sodelovanje v okviru sporazuma o distribuciji storitev. (Oddaja interesa)

Izraelska trgovska družba, ki ponuja surovine za hrano, krmo, kozmetiko in toaletno industrijo, išče trgovske zastopnike in distributerje. (Oddaja interesa)


Makedonski proizvajalec različnih vrst izdelkov iz nerjavečega jekla, išče partnerje in nudi sodelovanje v okviru sporazuma o proizvajanju ali podizvajanju. (Oddaja interesa)

Ukrajinsko podjetje, specializirano za proizvodnjo suhega sadja, išče partnerje za sodelovanje v okviru sporazuma o distribuciji storitev ali trgovskem zastopanju. (Oddaja interesa)

Ukrajinsko podjetje, specializirano za proizvodnjo in prodajo visoko kakovostne opeke, išče partnerje za sodelovanje v okviru  sporazuma o trgovskem zastopanju ali distribuciji storitev. (Oddaja interesa)




Ostale novice

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.