SI / EN

B2B: poslovne priložnosti v tujini

Poljsko podjetje, ki deluje na trgu krme in živil, išče proizvajalce sestavin za krmne mešanice. Iskane sestavine bi podjetje uporabilo pri proizvodnji hrane za ribe, ptiče, kožuharje in domače živali. Podjetje bi v poslovnem partnerstvu nastopilo kot distributer ali kot agent. Ker ima podjetje dolge in bogate izkušnje pri distribuciji lahko ponudi sodelovanje na visokem nivoju. (Oddaja interesa)

Majhno poljsko podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo fotovoltaičnih modulov (PV) in ponudbo storitev, s svojimi več kot 10 letnimi izkušnjami, ponuja na Poljskem distribucijske storitve. Iščejo podjetja, ki se ukvarjajo s proizvodnjo hibridnih solarnih modulov, integrirano fotovoltaiko v stavbah in mono in polikristalne silikonske solarne panele. (Oddaja interesa)

Majhno grško IT podjetje išče nove priložnosti na trgu. Podjetje želi predstaviti nove storitve ali izdelke vezane na IT sektor. Prav tako so željni sodelovanja s podobnimi podjetji pri zagotavljanju izboljšav. Doseg njihovih storitev je dovolj širok, da lahko vključijo številne predloge, v kolikor imajo ti predlogi jasno tržno korist. Podjetje išče sodelovanje v okviru sporazuma o distribuciji. (Oddaja interesa)

Britansko podjetje je razvilo in patentiralo polprevodniško baterijo, ki uporablja keramični ionski prevodnik namesto običajnega elektronskega. V primerjavi z litij-ionsko baterijo ima več prednosti, vključno z energijsko učinkovitostjo, hitrejšim polnjenjem in daljšo življenjsko dobo. Podjetje išče proizvodne partnerje za prenos njihovega pilotskega proizvodnega procesa v tovarniško proizvodno okolje v okviru licenčne ali proizvodne pogodbe. (Oddaja interesa)

Kitajska platforma za spletno trgovino izbira najboljše izdelke s celega sveta za kitajski trg. Na evropskem trgu iščejo visoko kvalitetnega dobavitelja prešitih odej. Potencialno sodelovanje bi temeljilo na pogodbi o distribuciji. (Oddaja interesa)

Poljsko podjetje je specializirano za uvoz in spletno prodajo prehranskih dopolnil in prehrambenih živil z vsega sveta. Išče nove izdelke, ki dopolnjujejo obstoječe ekskluzivne izdelke. Poskuša vzpostaviti sporazume o trgovinskem zastopanju in distribucijskih storitvah s proizvajalci. Prav tako želi sodelovati z distributerji prehrambenih živil. (Oddaja interesa)

Madžarsko podjetje, ki je razvilo pametni prehod za pešce, išče sodelovanje v okviru pogodbe o trgovskem zastopanju in pogodbe o distribuciji. Potencialni partner naj bi imel vedenje in dostop na trge Avstrije, Španije, Italije, Slovenije in Nemčije. (Oddaja interesa)

Finsko podjetje, ki izdeluje kotle na biomaso išče partnerje v okviru pogodbe o trgovskem zastopanju ali distribuciji. Poseben interes izkazuje za partnerje iz Nove Zelandije, Španije, Portugalske, Slovenije, Slovaške in Francije saj želijo razširiti svoje delovanje na mednarodni trg. Njihovi kotli so v rangu od 30 kW do 990 kW. (Oddaja interesa)

Več informacij lahko najdete na tem naslovu.




Ostale novice

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.