SI / EN

B2B: poslovne priložnosti v tujini

Francosko podjetje, ki oblikuje in izdeluje zunanja otroška in športna igrišča, izdelana iz mehkih talnih preprog, iz EPDM pene, išče nove izdelovalce granulata z garancijo o nizkem vplivu na okolje. Zanima jih pogodba o zunanjem sodelovanju. (Oddaja interesa)

Majhno grško IT podjetje je zainteresirano za vstop na trg s svojimi Wi-fi izdelki oziroma storitvami, ki imajo prednost pred konkurenco. Podjetje je odprto pri zbiranju predlogov iz tujine za različne vrste izdelkov in storitev, dokler imajo visoke možnosti na trgu, sprejemanje s strani strank in razširitev potreb strank. Sodelovanje bi temeljilo na pogodbi o distribucijskih storitvah. (Oddaja interesa)

Mednarodno podjetje s sedežem v Belgiji išče partnerje za dolgotrajno sodelovanje, ki lahko dobavijo preoblikovane izdelke iz ogljikovega jekla, bele pločevine in žice, ki jih bo podjetje uporabilo kot vir za svoje končne produkte. Iščejo sodelovanje z jeklarji ali delničarji. Ne glede na željo o dolgotrajnem sodelovanju, bodo obravnavane tudi namere po krajšem sodelovanju. (Oddaja interesa)

Izraelsko podjetje, ki se ukvarja z uvozom originalnih in nadomestnih delov za avtomobile, tovornjake in avtobuse in ima razvito distribucijsko mrežo po Izraelu išče izvoznike oziroma trgovce za ustrezne dele. Podjetje pričakuje, da bo imel potencialni partner Euro-1 certifikat. Iščejo sodelovanje v okviru pogodbe o distribuciji. (Oddaja interesa)

Več informacij lahko najdete na tem naslovu.




Ostale novice

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.