SI / EN

B2B poslovne priložnosti

Nemško podjetje, ki proizvaja zaščitne rokavice in ostalo opremo, išče tovarne ali obrtna podjetja za proizvodnjo zaščitnih rokavic s sedežem v srednji ali vzhodni Evropi. Potencialni partner mora biti specializiran za šivanje rokavic in imeti ustrezne šivalne stroje za šivanje usnjenih izdelkov. Podjetje ponuja proizvodni dogovor. (Oddaja interesa)

Brazilsko hitro rastoče trgovsko podjetje na drobno, specializirano za rešitve za obvladovanje urbanih škodljivcev, išče evropske proizvajalce UV-A svetilk z močjo 2x15 vatov za lovljenje škodljivcev/insektov. (Oddaja interesa)

Romunsko podjetje je specializirano za trgovanje s cvetjem, rastlinami in cvetličnimi aranžmaji. Podjetje je zainteresirano za sklepanje sodelovanj z novimi poslovnimi partnerji, proizvajalci ali dobavitelji, ki lahko dobavljajo cvetlični pribor. Sodelovanje bo temeljilo na  distribucijskem sporazumu. (Oddaja interesa)


Nizozemsko podjetje, specializirano za oblikovanje ženskih tekstilij, kot so obleke, krila, bluze in hlačna krila išče proizvajalce oblačil za njihovo oblačilno linijo. Podjetje išče tekstilne tovarne za sklenitev proizvodnega sporazuma. (Oddaja interesa)


Vietnamsko podjetje išče nova partnerstva z evropskimi trgovci na drobno, distributerji in uvozniki, ki prodajajo pohištvo, dekorativne izdelke za dom in tekstilne predmete. Podjetje ponuja široko paleto obrtnih izdelkov za dom, vrt in pisarno iz bambusa, ratana, morske trave in vodnega hijacinata. Potencialnim partnerjem ponuja možnost sklepanja distribucijskega, proizvodnega, podizvajalskega sporazuma ali sporazuma o zastopanju. (Oddaja interesa)

Srbsko podjetje je specializirano za projektiranje in izdelavo proizvodov iz nerjavečega jekla kot so ograje, stavbno pohištvo, okrasne rešetke kot tudi za izdelavo oken, vrat, fasadnih plošč, žaluzij,  rolet in komarnikov ter razne zasteklitve. Podjetje išče partnerje iz gradbenega in drugih sektorjev za kratko- ali dolgoročno sodelovanje v obliki proizvodnega, storitvenega ali podizvajalskega dogovora, za izdelavo različnih proizvodov kot so kovinske konstrukcije, okna, vrata, fasade na podlagi zahtev naročnikov.  (Oddaja interesa)

Več informacij lahko najdete na tem naslovu.




Ostale novice

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.