SI / EN

9. turnokolesarski tabor


V avgustu se je v Zasavju odvil 9. turno kolesarski tabor, na katerem so udeleženci prevozili kolesarsko turo okrog 360 metrskega dimnika trboveljske termoelektrarne in bili navdušeni. Nekateri so celo razpravljali, da lahko ta tura postane priznana biciklistična blagovna znamka, v okviru katere bi se lahko razvil Zasavski kolesarski turizem. Več o taboru si lahko preberete v tem članku.

Če razmišljate, da bi izkoristili zasavski turistični potencial in želite v tam namen odpreti podjetje, vas obveščamo, da lahko pridobijo zasavska podjetja v okviru državnega Programa spodbujanja konkurenčnosti za območje občin Hrastnik, Radeče in Trbovlje subvencije za spodbujanje investicij, ugodne razvojne kredite za investicije, subvencije za zagon podjetij, davčne olajšave za investiranje in zaposlovanje, povrnejo pa se jim lahko tudi plačani prispevki za socialno varnost. Več informacij o tem si lahko preberete na naši spletni strani ali nas pokličete po telefonu.




Ostale novice

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.