SI / EN

1. LIFE DELAVNICA ZA PRIPRAVO PRIJAV

Ministrstvo za okolje in prostor organizira 1. LIFE delavnico za pripravo prijav, ki bo potekala 7. marca 2017 v konferenčnem centru DOMUS MEDICA (Dunajska 162, Ljubljana Bežigrad).

Delavnica bo temeljila na praktični pripravi prijave za program LIFE in je prva v seriji treh LIFE delavnic. Na delavnici bosta svoje izkušnje s pripravo projektne prijave delila tudi predstavnika španskih organizacij Fundación Global Nature in Agencia EFE, uspešnih prijaviteljev več LIFE projektov. Skupaj z gosti bodo izkušnje prenašali v prakso na konkretne projekte potencialnih prijaviteljev, zato vas vabijo, da razmislite, na katere projekte bi se želeli pripraviti.

Program in prijavnico najdete na lifeslovenija.si. Udeležba je brezplačna, število mest je omejeno, zato je prijava na dogodek obvezna. Prijave sprejemajo do 1. marca 2017.



Vir: cnvos.info




Ostale novice

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.