SI / EN

Poslovna konferenca: Investicijske priložnosti v Sloveniji in možnosti za poslovno sodelovanje med Slovenijo in Turčijo, Istanbul, 16. oktober 2018

Namen in cilji dogodka: Na investicijsko-poslovni konferenci bodo slovenska podjetja (nepremičninske agencije, razvojne agencije, občine, podjetja...) predstavila cca 100 projektov za investiranje (zemljišča, hoteli, nakupi podjetij....), ki so zanimivi za potencialne turške investitorje.

Dogodka se bo udeležilo več kot 50 investitorjev iz Turčije. Po uvodni predstavitvi možnosti za investiranje in predstavitvi projektov, bodo sledila B2B srečanja med udeleženci obeh držav.

Kraj in datum dogodka: Istanbul, 16. oktober 2018  (9.30 do 15.00 hotel Pullman 5*)

Organizatorji: SLOTUR - Slovensko Turški poslovni klub ob podpori Ministrstva za gospodarstvo in tehnološki razvoj - Javne agencije SPIRIT Slovenija in ob sodelovanju Slovenskega veleposlaništva v Ankari.

Zadnji rok za prijave: 6. oktober 2018

Dodatne informacije: Srečko Pirtovšek, e-naslov: srecko.pirtovsek@slotur.com, mob. tel.: 041 672 568








Ostale novice

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.