SI / EN

Brezplačna delavnica »Kako do uspešne prijave na razpis programa Evropa za državljane?«


Brezplačna delavnica »Kako do uspešne prijave na razpis programa Evropa za državljane?«
 
Kontaktna točka programa Evropa za državljane v sodelovanju z zunanjo izvajalko, organizira brezplačni delavnici z naslovom »Kako do uspešne prijave na razpis programa Evropa za državljane?«.
Delavnica je namenjena tistim predstavnikom upravičenih organizacij (javni organi ali nepridobitne organizacije s statusom pravne osebe), ki želijo prijaviti svojo projektno idejo na program Evropa za državljane.  Na delavnici boste izvedeli na kaj morate biti pozorni, da bo imela vaša projektna prijavnica več možnosti za uspeh. Poleg osvojitve osnovnih znanj za uspešno prijavo na razpis bo drugi del delavnice namenjen razvoju vaših projektnih idej ter spoznavanju z razpisno dokumentacijo. Pri prijavi na delavnico navedite vaše dosedanje izkušnje s programom in na kratko opišite kakšna je vaša osnovna projektna ideja.

 25.5.2017 bo delavnica potekala v Ljubljani (CMEPIUS, Ob železnici 30a), 1. 6. 2017 pa se nam lahko pridružite v Novem mestu (Podjetniški inkubator Podbreznik).

 
Prosta mesta so na delavnici omejena, zato se čim prej prijavite prek spletnega obrazca.
 
Več informacij je na voljo v vabilu.




Ostale novice

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.