SI / EN

Zbiranje interesa za sodelovanje in vstop v dobaviteljsko mrežo britanskega podjetja in verige trgovin Halfords

SPIRIT Slovenija, javna agencija v sodelovanju z britanskim podjetjem Halfords in ob podpori Veleposlaništva RS v Londonu pripravlja »Sourcing Event« - predstavitev izdelkov podjetij in individualni razgovori podjetij z glavnimi nabavniki britanskega podjetja Halfords. Dogodek Sourcing Event bo organiziran novembra v Ljubljani (natančen datum bo določen meseca oktobra).

Britansko podjetje Halfords je vodilni trgovec koles in kolesarskih proizvodov, proizvodov za servis in vzdrževanje avtomobilov in koles ter proizvodov za kampiranje in potovanje v Združenem kraljestvu Velike Britanije in Severne Irske,  z mrežo več kot 450 trgovin v Združenem kraljestvu Velike Britanije, Severne Irske in tudi v Franciji, in več kot  20 trgovin na Irskem

Halfords se zanima in išče nove nabavne vire na območju Evrope za proizvode iz njihovega asortimana, med drugim pa tudi inovativne proizvode.

Seznam prioritenih proizvodov po posameznih kategorijah, za katere iščejo nove dobavitelje v Evropi, se nahaja v prilogi “Halfords General Product Category List - 2018”. Proizvodi znotraj posamezne kategorije so navedeni po pomembnosti.

Prijava:z izpolnjeno elektronsko prijavnico in vprašalnikom v angleškem jeziku najkasneje do petka, 5. oktobra 2018.

Proizvajalci koles morajo obvezno izpolniti tudi vprašalnik »Halfords BIKEs Information Supplier Questionnaire«.

Izpolnjeni/-a vprašalnik/-a pošljite na e-naslov: mojca.becinkret@spiritslovenia.si.

Kotizacije za udeležbo na sestankih ni.

Dodatne informacije: SPIRIT Slovenija, javna agencija, Kontaktna oseba: Mojca Bec Inkret, Tel: (01) 53 09 811, e-naslov: mojca.becinkret@spiritslovenia.si.


Več infomacij lahko najdete na tem naslovu.




Ostale novice

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.