SI / EN

Zaključna predstavitev udeležencev programa Podjetno v svet podjetništva HRT 2018-1

Konec aprila bo pod okriljem RRA Zasavje potekala že druga zaključna predstavitev udeležencev Programa PVSP HRT 2018-1.

Devet Hrastničanov in Trboveljčanov je štiri mesece intenzivno razvijalo in pililo svoje podjetniške sposobnosti in ideje, ki jih bodo predstavili v sredo, 25.4.2018, ob 10.uri, v veliki predavalnici Katapult-a (Gabrsko 12, 1420 Trbovlje).
 

 
*Podjetno v svet podjetništva je priznan in učinkovit podjetniški program, ki brezposelnim pomaga oblikovati lastne podjetniške kariere. Zaradi tega dejstva je bil vključen v program ukrepov razvojne podpore za območje občin Hrastnik, Radeče in Trbovlje, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, ki želi z njim predvsem spodbujati nastajanje novih podjetij in delovnih mest ter spodbujati zaposlovanje, pa je zagotovilo potrebna sredstva.
 

Prijave na dogodek sprejemamo preko spletnega obrazca "PRIJAVA NA DOGODEK" (desno spodaj, pod to objavo), najkasneje do 24.3.2018, do 12.ure.








Ostale novice

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.