SI / EN

VSTOP NA NEMŠKI TRG - NEMŠKI FORUM 2017

Slovensko-nemška gospodarska zbornica skupaj s partnerji letos ponovno organizira dogodek Nemški forum, namenjen podjetjem, ki se šele podajajo na nemški trg in se želijo spoznati z glavnimi značilnostmi in posebnostmi le-tega. Prav tako je namenjen podjetjem, ki so že prisotna na nemškem trgu, in ki bi si želela svojo aktivnost še bolj poglobiti ter se še bolj poučiti o trgu.

Zakaj se udeležiti dogodka Nemški forum 2017?

Želite s svojimi izdelki ali storitvami stopiti na nemški trg? Že imate stike z nemškim trgom in si želite razširiti svoje poslovanje? Kakšno strategijo izbrati za uspešen vstop na nemški trg? Zakaj investirati v dobro raziskavo trga in konkurence? Poznate nemški davčni in pravni sistem? Že imate svojega prodajnega zastopnika v Nemčiji? Potem se udeležite brezplačnega dogodka in pridobite odgovore na vaša vprašanja.
 
Prejeli boste informacije o glavnih značilnostih nemškega trga.
Sodelovali bodo nemški in slovenski strokovni referenti, ki bodo po koncu dogodka na voljo za individualna vprašanja.
Predstavili vam bomo storitve Slovensko-nemške gospodarske zbornice, ki vam lahko pomagajo pri vstopu na nemški trg.
Dogodek bo potekal v skladu s koraki vstopa na nemški trg - potencialno podjetje bomo spremljali pri vseh korakih vstopa na trg in na praktičnem primeru spoznali najpogostejše izzive in težave, s katerimi se soočajo slovenska podjetja.
Vaš most med Nemčijo in Slovenijo!
 
Več informacij na spletni strani in na events@ahkslo.si
 
Nemški forum 2017 - Vstop na nemški trg
v četrtek, 18. maja 2017 med 9:00 in 16:30 uro
v hotelu Four Points by Sheraton Ljubljana Mons 


Udeležbo na dogodku potrdite do 16.5.2017 preko spletnega obrazca. Dogodek bo potekal v slovenskem in angleškem jeziku. 


Na voljo bo tudi možnosti individualnih terminov s predstavniki Slovensko-nemške gospodarske zbornice. Več informacij in rezervacijo terminov najdete tukaj. 



Vir: Slovensko-nemška gopodarska zbornica







Ostale novice

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.