SI / EN

Vabljeni na srečanje z italijanskimi agenti v okviru dogodka "Forum Agenti Regionali"

Javna agencija, SPIRIT Slovenija organizira srečanje z italijanskimi agenti v okviru dogodka Forum Agenti Regionali, ki bo potekal 19. aprila 2019 v Trevisu, Italija. 

Enodnevni dogodek je namenjen tako domačim (italijanskim), kot tudi tujim podjetjem pri iskanju agentov in zastopnikov za italijanski trg ter vzpostavljanju neposrednih kontaktov med ponudniki izdelkov in storitev, ki iščejo zastopnike in agente za vstop na italijanski trg. Glede na predviden urnik naj bi vsako slovensko podjetje imelo možnosti do 9 sestankov z agenti in zastopniki.

Vsako prijavljeno podjetje bo imelo svoj prostor za individualne sestanke ter razstavljanje manjših izdelkov in predstavitvenih materialov.

Večino stroškov udeležbe in organizacije b2b sestankov z agenti krije SPIRIT Slovenija. Posamezno podjetje, ki se bo dogodka udeležilo krije le del stroškov, in sicer 150 EUR (v to ceno je všteta tudi 1 nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi). 

Število udeležencev v delegaciji je omejeno, zato svoj interes za udeležbo potrdite čim prej in sicer preko spletne prijavnice, v kateri označite "Treviso Forum Agenti Veneto 19 April 2019". 
Zadnji rok za prijavo je 29. marec 2019.

Več informacij o dogodku:
Tina Lukan, SPIRIT Slovenija, tel. 01 5309-826, e-mail: tina.lukan@spiritslovenia.si








Ostale novice

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.