SI / EN

Vabljeni na seminar “Italijanski trg - izzivi in priložnosti“ in predstavitev dogodka Forum Agenti Regionali


Vabljeni k udeležbi na seminar »Italijanski trg – izzivi in priložnosti« ter predstavitev dogodka Forum Agenzi Regionali. Dogodek bo potekal 12. februarja 2019 ob 9.00 uri v Austria Trend Hotelu v Ljubljani (dvorana Andromeda).
 
Seminar bo sestavljen iz dveh delov. V prvem delu boste izvedeli vse o vstopu na tuje trge ter značilnosti italijanskega trga ter vstopa na ta trg.
V drugem delu pa bodo predstavniki Slovenskega deželnega združenja- Servis predstavili administrativne in davčne značilnosti v Italiji ter spregovorili o zahtevah pri varnosti pri delu ter mobilnosti delovne sile.

V okviru seminarja bo predstavljen tudi dogodek Forum Agenti Regionali (sestanki z italijanskimi agenti), ki bo potekal 19. aprila v Trevisu v Italiji.
 
Udeležba na poslovnem seminarju je za udeležence brezplačna. Vašo udeležbo lahko potrdite preko elektronske prijavnice do 10. februarja 2019.

Več informacij in urnik seminarja najdete na tem naslovu.
 
Kontakt za dodatne informacije:
Tina Lukan, SPIRIT Slovenija, tel: 01 5309 826, e-pošta: tina.lukan@spiritslovenia.si


     





Ostale novice

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.