SI / EN

Vabilo podjetjem za vstop v nabavno verigo avtomobilskega koncerna Hyundai / Hyundai Motor Manufacturing Czech

SPIRIT Slovenija vabi zainteresirana podjetja iz avtomobilskega sektorja k posredovanju interes za vstop v nabavno verigo Hyundai/Hyundai Motor Manufacturing Czech (HMMC) oz. krepitvi sodelovanja z enim vodilnih proizvajalcev vozil na svetu.

Podjetje išče potencialne dobavitelje, ki lahko ponudijo visoko kvalitetne proizvode (seznam proizvodov lahko najdete na tem naslovu) in izpolnjujejo naslednje pogoje:
    • imajo pridobljene najpomembnejše certifikate  za avtomobilsko industrijo (npr. ISO/TS 16949 ali IATF, itd.),
    • so globalni dobavitelj z lokalno proizvodnjo v Sloveniji, ali pa lokalni dobavitelj, ki sodeluje z OEM (in je pri tem izkušen dobavitelj)

Za sodelovanje je potrebno v angleškem jeziku izpolniti e-prijavnico in priložen vprašalnik, ki ju lahko najdete na tem naslovu.

Izpolnjen vprašalnik pošljite do četrtka, 8. marca 2018 na e-mail: mojca.becinkret@spiritslovenija.si

Na osnovi prejetih vprašalnikov bo Hyundai / HMMC izbral podjetja, ki se bodo imela možnost predstaviti na dogodku "Dan slovenskih dobaviteljev".

Za več informacij se lahko obrnete na go. Mojco Bec Inkret, tel. 01/53 09 811 ali na e-mail mojca.becinkret@spiritslovenija.si.









Ostale novice

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.