SI / EN

VABILO na 1. delovno srečanje na področju socialnega varstva v Zasavju

Regionalna razvojna agencija Zasavje v sodelovanju s Centrom za socialno delo Trbovlje, Društvom za kakovost življenja Spiritual in ZLHT Regionalnim centrom NVO vljudno vabi na 1. DELOVNO SREČANJE NA PODROČJU SOCIALNEGA VARSTVA V ZASAVJU.
 
Srečanje bo v torek, 13. junija 2017, ob 11.00 v dvorani PGD Zagorje - mesto (Cesta Borisa Kidriča 11a, Zagorje ob Savi), zaključilo pa se bo predvidoma ob 14.00.
 
Na srečanju želimo organizatorji predstaviti Regijski izvedbeni načrt na področju socialnega varstva 2017 - 2020 (RIN 2017 - 2020), hkrati pa skupaj s širšo javnostjo oblikovati okvirne akcijske načrte za realizacijo njegovih ukrepov.
V sodelovanju z zainteresiranimi deležniki želimo vzpostaviti razširjeno regijsko akcijsko skupino na področju socialnega varstva v Zasavju, ki bi predstavljala razvojno jedro interdisciplinarnega in medinstitucionalnega pristopa k izboljševanju storitev in programov na področju socialnega varstva v regiji.
 
Okviren program srečanja:
  1. Predstavitev RIN 2017 - 2020.
  2. Oblikovanje delovnih skupin za pripravo okvirnih akcijskih načrtov za uresničitev ukrepov na posameznih področjih RIN 2017 - 2020.
Zaradi lažje organizacije srečanja vas vljudno prosimo, da izpolnite SPLETNO PRIJAVNICO, ki jo najdete pod vabilom ("Prijava na dogodek").
 
Za dodatne informacije smo vam na voljo na naslovu tjasa.polc@rra-zasavje.si ali 0838 49 500 ali 070 789 032 (Tjaša Polc, strokovna sodelavka za človeške vire, RRA Zasavje).
 
Vljudno vabljeni!
 

Dogodek organizirajo:
RRA Zasavje
CSD Trbovlje
Društvo za kakovost življenja Spiritual
ZLHT Regionalni center NVO






Ostale novice

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.