SI / EN

Vabilo k udeležbi v gospodarski delegaciji v Indijo, Mumbai, Chennai, 7. do 12. april 2019


Predstavniki podjetij s področja transporta in logistike, ki se želijo udeležiti B2B srečanj z indijskimi podjetji in sodelovati pri celoviti promociji Slovenje, kot logistične platforme za Srednjo in Jugo-vzhodno Evropo, vljudno vabljeni k udeležbi v gospodarski delegaciji v Indijo, ki bo potekala od 7. do 12. aprila 2019. Delegacijo v organizirajo Javna agencija SPIRIT Slovenija, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo, Gospodarska zbornica Slovenije in Veleposlaništvo RS v New Delhiju.


Udeležbo v delegaciji potrdite tako, da izpolnite priložen obrazec Company profile in ga najkasneje do 11. januarja 2019 vrnete na natasa.turk@gzs.si. Število prijav je omejeno do zasedbe mest.

Neposredne stroške organizacije B2B sestankov, najemov konferenčnih prostorov in pogostitev lokalnih partnerjev v okviru delavnic po zgoraj navedenem programu krijeta GZS Združenje za transport in Javna agencija SPIRIT Slovenija.   Kotizacija Gospodarske zbornice Slovenije za udeležbo v delegaciji znaša 300,00 EUR na udeleženca delegacije (DDV je vključen v ceno).Ob zaključku sprejemanja prijav vam bo GZS izdala račun za kotizacijo, ki ga poravnate v sedmih dneh. Prijava podjetja v delegaciji je veljavna ob plačanem znesku kotizacije.

Stroške letalskega prevoza in hotelske namestitve krijejo udeleženci sami. Zainteresirana podjetja lahko potovalni aranžma uredijo preko turistične agencije HRG Slovenia, Nada Balažic, Office Manager, T: 01/4233 636, E nada.balazic@si.hrgworldwide.com, ki pripravlja skupinski potovalni aranžma, z možnostjo upoštevanja individualnih želja potnikov. 

Dodatne informacije:
GZS, Nataša Turk, T 01 58 98 152, E natasa.turk@gzs.si ali
SPIRIT Slovenija, Tina Lukan, T 01 5309 826, E tina.lukan@spiritslovenia.si

Okvirni program obiska lahko najdete na tem naslovu.










Ostale novice

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.