SI / EN

Vabilo k udeležbi na investicijsko-nepremičninskem sejmu MIPIM 2019


Javna agencija SPIRIT Slovenij bo v letu 2019 skupaj z Mestno občino Ljubljano nastopila s skupnim razstavnim prostorom na Investicijsko nepremičninskem sejmu MIPIM, ki je znan kot eden izmed najpomembnejših investicijsko-nepremičninskih sejmov na svetu.
 
Sejem poteka med 12. in 15. marcem 2019 v francoskem Cannesu.
 
Organizatorji sejma napovedujejo, da se bo na več kot  20.000 m2 razstavnih površin predstavilo več kot 3.350 razstavljavcev iz 100 dežel, ki naj bi privabili najmanj 26.000 obiskovalcev, od tega najmanj 5.400 investitorjev.
 
K udeležbi so vabljena vsa slovenska podjetja, institucije in posamezniki, ki že imajo ali šele pripravljajo večje investicijske, predvsem nepremičninske projekte za katere iščejo investitorje. Vabljena so tudi podjetja, ki imajo inovativne rešitve ali storitve za upravljalce nepremičnin itd.
 
Stroški udeležbe:
Stroške razstavnega prostora krijeta javna agencija SPIRIT Slovenija in Mestna občina Ljubljana.
Podjetje krije stroške vstopnic ((1.925 EUR brez DDV – trenutna cena za “early birds”, redna cena 2.050 EUR brez DDV) ter potne stroške svojih udeležencev (nočitev, prevoz ipd.).

Interes za udeležbo na sejmu čim prej pošljite na e-naslov: helena.schlamberger@spiritslovenia.si
 
Dodatne informacije:mag. Helena Schlamberger, tel: 01 5309 831, e-mail: helena.schlamberger@spiritslovenia.si








Ostale novice

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.