SI / EN

Sporočilo za javnost: Javna objava za strokovno-tehnično delovno mesto STROKOVNI SODELAVEC VII/2-II

Datum objave: 19.12.2016



Regionalna razvojna agencija Zasavje, Grajska ulica 2, 1410 Zagorje ob Savi, je na podlagi 25. člena Zakona o delovnih razmerjih (Uradni list RS, 3t. 21/13, s spremembami in dopolnitvami), 56. člena in sedmega odstavka 57. člena Zakona o javnih uslužbencih (Uradni list RS, 3t. 63/07, s spremembami in dopolnitvami) dne 13.12.2016 objavila javno objavo za strokovno-tehnično delovno mesto STROKOVNI SODELAVEC VII/2-II.

Kandidati so morali izpolnjevati naslednje pogoje:
- najmanj visokošolska strokovna izobrazba (prejšnja) ali visokošolska strokovna izobrazba (1. bolonjska stopnja) ali visokošolska univerzitetna izobrazba (1. bolonjska stopnja),
- najmanj 3 leta delovnih izkušenj.

Izbran kandidat bo opravljal strokovne, tehnične in organizacijske naloge pri izvajanju Programa konkurenčnosti in ukrepov razvojne podpore za območje občin Hrastnik, Radeče in Trbovlje v obdobju 2013 – 2020, Instrument 5.2.5.2 Izvajanje programov spodbujanja konkurenčnosti.

Rok za prijavo je bil 16.12.2016.

Javna objava za prosto delovno mesto je bila objavljena na spletni strani RRA Zasavje, Zavodu RS za zaposlovanje, spletnih straneh vseh treh zasavskih občin, informacija o prostem delovnem mestu (povezava na spletno stran RRA Zasavje) pa je bila na voljo tudi preko lokalnih medijev in družbenih omrežij.

Na razpisano delovno mesto je prispelo 37 prijav. Vse so bile popolne in v roku oddane priporočeno po pošti ali elektronsko.

RRA Zasavje bo izmed vseh prispelih prijav izbrala najbolj primernega kandidata za zasedbo omenjenega prostega delovnega mesta.



V tekstu navedena moška slovnična oblika se uporablja za oba spola.








Ostale novice

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.