SI / EN

RRA Zasavje na mednarodnem poslovnem dogodku leta SEEMeet 2017

Regionalna razvojna agencija Zasavje se je včeraj in danes v Mariboru udeležila poslovnega srečanja Jugovzhodne Evrope, SEEmeet 2017.

Srečanja se udeležuje več kot 120 podjetij iz 13-ih držav.

Iz Zasavja se ga poleg RRA Zasavje, ki nastopa tudi v vlogi soorganizatorja, udeležuje še podjetje Strip's, elektronika – elektrotehnika, d.o.o., TEVEL, TEVE Varnost Elektronika, d.o.o., KGL Kovinska galanterija d.o.o. Litija in Katapult, družba za spodbujanje podjetništva d.o.o.

Namen srečanja je medsebojno povezovanje podjetij iz Slovenije in tujine. V dveh dneh dogodka bo vsako podjetje lahko prisostovalo na kar petnajstih sestankih in tako delilo skupne interese, vzpostavljajo potencialne poslovne povezave.

Začetki SEEMeet segajo v leto 2014, glavni cilj pa je ponuditi platformo, kjer podjetja najdejo in vzpostavijo poslovne stike ali okrepijo obstoječe.
 
Dogodek organizirajo:
Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo
SPIRIT Slovenija, Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, inovativnosti, razvoja, investicij in turizma
Mariborska razvojna agencija
Regionalna razvojna agencija Koroška
Razvojni center Novo mesto
Razvojni center Murska Sobota
Regionalna razvojna agencija Posavje
Regionalna razvojna agencija Zasavje
Razvojni informacijski center Bela Krajina
Razvojni center Kočevje Ribnica d.o.o.



Utrinki s srečanja so na voljo TUKAJ.










Ostale novice

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.