SI / EN

Priložnosti (ne)povratnih sredstev v okviru Programa HRT 2013-2020

V začetku letošnjega leta sta v okviru Programa HRT 2013 – 2020 odprta dva razpisa, ki ponujata finančne spodbude za podjetja, ki imajo sedež v občinah Hrastnik, Radeče in Trbovlje


V sklopu povratnih sredstev lahko podjetja, ki imajo sedež na območju HRT,  kandidirajo na razpisu P7R 2017 – Mikrokrediti na problemskih območjih v Republiki Sloveniji
V letošnjem letu je na voljo 1.950.000,00 € sredstev, podjetja pa lahko pridobijo kredit v višini do 25.000 €. Več o razpisu, ki spada pod okrilje Slovenskega podjetniškega sklada, lahko preberete tukaj.

Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo je 2. februarja 2018, objavilo Javni razpis za sofinanciranje začetnih investicij podjetij ter ustvarjanja novih delovnih mest na območju občin Hrastnik, Radeče in Trbovlje za leti 2018 in 2019, kjer lahko podjetja pridobijo nepovratna sredstva v višini do 500.000 €. Rok za oddajo prijav je 12.3.2018, več o razpisu pa najdete na spletni strani ministrstva. 


Za več informacij o razpisih se lahko obrnete na razpisovalce (Slovenski podjetniški sklad in Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo) ter na Regionalno razvojno agencijo Zasavje, kjer vam v okviru HRT sred nudimo tudi individualno svetovanje o Programu ter posameznih razpisih. 




            






Ostale novice

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.