SI / EN

Poslovne priložnosti v tujini

Poljsko podjetje, ki deluje v trgovini na debelo in drobno z avtomobilskimi deli in opremo, išče tuje proizvajalce in distributerje vseh vrst rezervnih delov in opreme za avtomobile, ki želijo povečati prodajo svojih izdelkov na poljskem trgu na podlagi sporazuma o distribucijskih storitvah. (Oddaja interesa)

Španski raziskovalni center išče dobavitelje filamenta za 3D tiskanje, ki omogoča nadaljnje postopke metalizacije z elektrolizo. Raziskovalni center dobaviteljem oz. proizvajalcem ponuja proizvodni sporazum. (Oddaja interesa)

Špansko podjetje s sedežem na Mallorci z več kot 45-letnimi izkušnjami na področju dobave, montaže in popravila morske elektronike. Podjetje nudi celovite navigacijske elektronske sisteme na jahtah vseh velikosti, in zastopa številne blagovne znamke elektronskih sistemov za čolne. Podjetje išče nove izdelke, zlasti elektronske sisteme za lokalni trg, in ponuja možnost zastopanja za tuja podjetja v okviru distribucijskega pogodbenega sodelovanja.  (Oddaja interesa)

Visoko-tehnološko podjetje iz Gruzije je razvil pameten prstan. Le-ta omogoča ljudem brezstično plačevanje po vsem svetu, možnost zbiranja točk zvestobe, odpiranje vrat s sistemom NFC in možnost e-vstopnic z enim samim dotikom. Podjetje ponuja distribucijsko pogodbo potencialnim partnerjem iz EU. (Oddaja interesa)

Švedski proizvajalec in dobavitelj »indoor« ter »outdoor« znakov/tabel, specializiran v visoko kakovostnih in po meri narejenih LED zaslonih, išče trgovske posrednike prek distribucijskega sporazuma ali pogodbe s trgovskimi agencijami. (Oddaja interesa)

Italijansko podjetje je razvilo široko paleto izdelkov brez glutena, brez jajc in mleka, namenjenih ljudem prizadetim s celiakijo. Paleta proizvodov vključuje mešanice mok, suhe testenine, sladke in slane pripravljene okusne izdelke, zamrznjene proizvode. Podjetje išče zastopnike, uvoznike, distributerje za prodajo na tujih trgih. Zanima jih tudi zagotavljanje proizvodnih storitev v skladu s proizvodnim dogovorom. (Oddaja interesa)

Več informacij lahko najdete na tej povezavi.




Ostale novice

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.