SI / EN

Počasi se zaključuje prijava v pred-selekcijski postopek razpisa P2, pohitite, dan ne zamudite prijave!

Slovenski podjetniški sklad (v nadaljevanju SPS) bo predvidoma v petek, 23.3.2018, v Uradnem listu RS št. 18/2018 in na spletni strani SPS-a, objavil javni razpis P2 - Spodbude za zagon inovativnih podjetij, preko katerih bodo lahko mlada inovativna podjetja s potencialom rasti dostopala do nepovratnih sredstev, ki so namenjena razvoju produkta (MVP-ja).


Pred samo prijavo na razpis podjetja ne smejo zamuditi prijave v pred-selekcijski postopek

Pred prijavo na razpis je priporočljivo, da se inovativna mlada podjetja prijavijo na tekmovanje Start up Slovenija 2018, kjer lahko v procesu pred-selekcije, ki se zaključi z osebno predstavitvijo idej na DEMO dnevu, pridobijo do 35 točk, ki se upoštevajo pri javnem razpisu P2 2018. Spletna prijava na tekmovanje Start up Slovenija 2018 je odprta do jutri, 20. marca 2018, na naslovu: http://www.startup.si/sl-si/programi/tekmovanje-startup-s-p2/prijava.



Več o razpisu lahko preberete tukaj.











Ostale novice

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.