SI / EN

Objavljen razpis za inovacije Zasavja za leto 2018

Gospodarska zbornica Slovenije, Območna zbornica Zasavje 22. leto nadaljuje s projektom Podelitve priznanj inovacijam v Zasavski regiji.

Cilj projekta je uveljavljanje inovacijske dejavnosti kot gibala trajnostnega razvoja gospodarstva in pospeševanja podjetništva. Na zaključni prireditvi, ki bo junija 2018 v Trbovljah, bodo inovatorji predstavili svoje inovacije. Najboljše inovacije iz Zasavja bodo kandidirale tudi na nacionalni ravni. GZS Zasavje inovatorke in inovatorje obvešča, da bodo tudi letos organizirali delavnico, ki bo prijaviteljem v pomoč pri pripravi prijave na razpis.

Razpis za zbiranje prijav za podelitev priznanj inovacijam v Zasavski regiji za leto 2018 je na voljo na tej povezavi.

Prijave se pošljejo s klasično pošto na naslov GZS Območna zbornica Zasavje, s pripisom »Ne odpiraj – razpis za inovacije «, naslov GZS Območna zbornica Zasavje, Podvine 36, 1410 Zagorje ob Savi ali elektronsko na e-naslov: alenka.gracnar@gzs.si, najkasneje do 3. 4. 2018.



Dodatne informacije:
GZS Območna zbornica Zasavje
Tel.: 03 56 34 375
e-pošta: alenka.gracnar@gzs.si



Razpisna dokumentacija:

- Razpis za inovacije Zasavja za leto 2018
- PRIJAVNI OBRAZEC
- Pravilnik o podeljevanju GZS inovacij
- Navodila k ocenjevanju inovacijskih prijav




Ostale novice

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.