SI / EN

Obisk sejma in vabilo na kooperacijsko srečanje „Technology & Business Cooperation Days 2019“ v okviru industrijskega sejma HANOVER MESSE 2019 v Hanovru (Nemčija)

Med 1. in 5. aprilom 2019 v Hannovru (Nemčija) poteka industrijski sejem Hannover Messe 2019, ki predstavlja enega izmed vodilnih sejmov na področju inovacij v industrijski tehnologiji ter revolucionarnih rešitvah v vseh ključnih sektorjih.

Evropska podjetniška mreža v času med 1. in 4. aprilom 2019 organizira Mednarodno kooperacijsko srečanje, ki je namenjeno podjetjim in inštitucijam iz naslednjih sektorjev:
  • industrija 4.0,
  • pametne tovarne,
  • pametni materiali in premazi,
  • integrirana industrija,
  • energetska učinkovitost proizvodne tehnologije,
  • trajnostna energija in mobilnost. 

Kooperacijsko srečanje ponuja malim in srednje velikim podjetjem ter raziskovalnim organizacijam možnost, da navežejo stike s potencialnimi partnerji za sklenitev trgovinskih sporazumov ter raziskovalnega in tehnološkega sodelovanja na navedenih področjih. Prav tako je priložnost za seznanitev z novimi tehnologijami, koncepti in rešitvami.

Prijave: do 1.3.2019 je prijava brezplačna. Prijavite se lahko preko obrazca: https://technology-business-cooperation-days.b2match.io/signup.

Vsi prijavljeni udeleženci kooperacijskega srečanja imajo prost vstop na sejmišče za čas trajanja kooperacijskega srečanja.

Dodatne informacije: Mariborska razvojna agencija / Enterprise Europe Network, Tel: (02) 333 13 02, e-pošta: peter.ekart@mra.si.






Ostale novice

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.