SI / EN

Kje najti vire za začetno financiranje podjetniških idej?

Odgovore bomo iskali na 6. zasavskem podjetniškem Meetup-u, kjer bomo gostili Nika Klanška, ustanovitelja štirih podjetij in soustanovitelj več start-up podjetij v Sloveniji in ZDA.

Niko je snovalec pametnih električnih koles FlyKly, ki so trenutno prisotna v več kot 60-ih državah po svetu. Flykly je lansko leto prodal mednarodnim partnerjem. Niko je razpet med domovino ter New Yorkom in San Franciscom. Diplomant Fordham University in Harvard Business School, mentor številnim start-upom, z ogromnim kovčkom znanja na področju začetnega financiranja podjetniških idej.

Z Nikom bomo skozi njegovo podjetniško zgodbo raziskovali svet financiranja start-upov, prisluhnili njegovi izkušnji s kampanjami množičnega financiranja, odkrivali, kaj je potrebno za uspešno (Kickstarter) kampanjo in še mnogo več.

Trenutno sodeluje z Delom Startup Studio, ki podjetnikom pri začetnim idejah pomaga s potencialnim financiranjem projekta do 50.000 €, mentorstvom, marketinško strategijo in medijsko podporo.


Obeta se nam zanimiv večer, zatorej lepo povabljeni vsi podjetniški navdušenci v četrtek, 9.3.2017, ob 18.00 v PUNKT- Laboratorij za kreativne industrije (Cesta Borisa Kidriča 2 v Zagorju).

Zaradi lažje logistike prosimo za PRIJAVE prek spletne prijavnice.


Zasavske podjetniške Meet-up-e organiziramo:
PUNKT – Laboratorij za kreativne industrije
KAMERAD – skupina zasavskih podjetnikov
Katapult
Mladinski center Zagorje ob Savi
Mladinski center Trbovlje
Regionalna razvojna agencija Zasavje


Več informacij na info@rra-zasavje.si.




Ostale novice

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.