SI / EN

JAVNI RAZPIS ZA VZPOSTAVITEV ALI NADGRADNJO ELEKTRONSKEGA POSLOVANJA V MSP V OBDOBJU 2019-2022 "E-POSLOVANJE 2019-2022"

Namen javnega razpisa: preko sofinanciranja upravičenih stroškov vzpostavitve ali nadgradnje elektronskega poslovanja podpreti MSP, ki lahko s prevzemom elektronskega načina poslovanja lažje vstopajo v globalne verige vrednosti in na nove trge, povečajo mednarodno konkurenčnost njihovega poslovanja, izboljšajo in pospešijo interakcijo s poslovnimi partnerji v tujini, učinkoviteje pošiljajo in zbirajo informacije ter izboljšajo odnose v celotni dobavni verigi.

Predmet javnega razpisa: sofinanciranje vzpostavitve in nadgradnje elektronskega poslovanja s tujimi trgi v podjetjih in vključuje naslednje ukrepe:
    • Elektronsko izmenjavo med partnerji
    • Digitalizacijo nastopov na sejmih
    • Spletne strani za tuje trge
    • Spletne trgovine
    • Produktno-prodajne videe
    • Krepitev kompetenc - usposabljanja

Upravičenci: podjetja: (i) ki oddajo vlogo na predmetni javni razpis (prijavitelji), (ii) ki izpolnjujejo vsa določila predmetnega javnega razpisa in razpisne dokumentacije, (iii) za katere se izda sklep o dodelitvi sredstev in (iv) s katerimi se podpiše pogodbo o sofinanciranju.

Okvirna višina sredstev: največ do 9.450.000,00 EUR.

Roki za prijavo:
1. rok: 5.11.2018
2. rok: 1.10.2019
3. rok: 1.10.2020 in
4. rok: 1.10.2021

Več informacij in razpisno dokumentacijo lahko najdete na tem naslovu.








Ostale novice

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.