SI / EN

Festival nevladnih organizacij LUPA 2017

Konec poletja je center Ljubljane rezerviran za nevladnike. Tudi letos na CNVOS-u pripravljajo tradicionalni Festival nevladnih organizacij LUPA.

Nevladne organizacije se bodo v Ljubljani že šestnajstič družile v velikem številu in svoje raznolike dejavnosti predstavile tako na stojnicah kot z živim programom in sicer v sredo, 13. septembra 2017, med 11. in 18. uro na Prešernovem trgu in Stritarjevi ulici.

Po lanskem izletu na Breg in Novi trg se letos LUPA vrača na Prešernov trg in Stritarjevo ulico. Stojnice ostajajo, razporejene bodo po trgu preko Tromostovja in proti Mestni hiši. Odra nova ureditev na Prešernovem trgu ne dovoljuje več, zato se bo živi program izvedli med obiskovalci pred Prešernovim spomenikom, delavnice pa pred in med stojnicami, seveda če bo vreme dopuščalo.

Festival LUPA je tradicionalna predstavitev slovenskih nevladnih organizacij. Vsako leto se na Lupinih stojnicah predstavi okoli 120, z živim programom in na delavnicah pa še preko 30 društev, zavodov in ustanov. Program in seznam udeležencev seveda še nista znana, ker sta odvisna od vas, zato se hitro prijavite, ločeno za stojnico in za živi program.
Posebej bodo veseli tistih, ki se bodo prijavo poslali do 15. julija in tako olajšali organizacijo festivala.

Prijava na festival LUPA 2017





Ostale novice

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.