SI / EN

B2B POSLOVNE PRILOŽNOSTI V TUJINI

Švedsko inženirsko podjetje, z večletnimi izkušnjami v mehanski konstrukciji, razvija koncept električnih motorjev, ki omogoča pretvorbo bencinskega/dizelskega pogona za manjše ladje in druga pomorska vozila na električni pogon. Podjetje išče izkušenega ponudnika električnih komponent v skladu s pogodbo o distribuciji. (Več o povpraševanju)

Švedsko prehrambno podjetje, ki izdeluje živilske izdelke, ki pomagajo pri nespečnosti išče proizvajalca organskih tablic v Evropi, da bi proizvajal manjše količine tablic iz večinoma organskih sestavin, ki ne vsebujejo alergenov in pomagajo proti nespečnosti. (Več o povpraševanju)

Nizozemsko malo podjetje, ki ponuja ptičjo hrano išče proizvodnega partnerja iz vzhodne Evrope za proizvodni sporazum. Podjetje išče proizvodnega partnerja, ki mora imeti primeren proizvodni obrat (tovarna) in lahko izdela ptičjo hrano (pičo) v obliki vencev, ki vsebujejo arašide, semena in druge sestavine ptičje hrane, ter so obdelani z lepilom in sponkami, ki omogočajo  izdelavo tovrstnih oblik. Podjetje pričakuje tudi ustrezno pakiranje končnih izdelkov v škatle. (Več o povpraševanju)

Ukrajinski distributer pohištva in notranje razsvetljave išče proizvajalce, ki ponujajo visoko kakovostne izdelke za notranjo opremo, kot so pohištvo (fotelji, stoli, blazine, pisalne mize, mize, kavne mize, jedilne mize, konzolne mize) svetila (stenske svetilke, stropne svetilke, talne svetilke), dekor (dizajnerske blazine, dekor stene in ozadja) za distribucijo in prodajo v Ukrajini. Ponuja sodelovanje v obliki sporazuma o distribuciji. (Več o povpraševanju)

Francoska mlado podjetje oblikuje, razvija in prodaja celotno paleto lesenih avtomobilskih igrač (avtomobilov, letal, motorjev) za otroke. Podjetje išče industrijskega proizvajalca valjastih črnih ali barvnih cevi iz pene visoke gostote, ki se uporabljajo kot ročajne ročice pri enem izmed modelov igral za otroke - motor. Podjetje išče dolgoročnega partnerja za proizvodni sporazum. (Več o povpraševanju)

Belgijsko podjetje išče dobavitelje »tropin« jagodičja, ki ostanejo od/iz proizvodnje sadnega soka ali pireja. Podjetje ponuja odkup tovrstnega materiala za nadaljnjo proizvodnjo lastnih izdelkov. (Več o povpraševanju)

Romunsko podjetje, specializirano za prodajo rezanega cvetja in ostalih rož ter lončnic na drobno in na debelo, je zainteresirano za nove poslovne partnerje, ki lahko dobavljajo različne cvetličarske dodatke. Sodelovanje s partnerji bo temeljilo na sporazumih o distribucijskih storitvah. (Več o povpraševanju)

Romunsko podjetje je specializirano za 3D tiskarske storitve. Podjetje išče mednarodne partnerje, ki lahko dobavljajo surovine, potrebne za njihovo dejavnost. Sodelovanje z zainteresiranimi partnerji bo temeljilo na sporazumih o distribucijskih storitvah. (Več o povpraševanju)

Poljsko majhno podjetje je specializirano za industrijske in zunanje LED razsvetljave. Podjetje proizvaja LED svetila za industrijsko uporabo in išče proizvajalca aluminijastih radiatorjev/hladilnikov-odvajanje toplote-za njihova svetila in ponuja možnost vzpostavitve dolgoročnega poslovnega sodelovanja, ki temelji na proizvodnem dogovoru. (Več o povpraševanju)

Francosko MSP načrtuje, razvija in prodaja celotno paleto lesenih prevoznih sredstev (avtomobilov, letal) za otroke. Podjetje išče mizarsko proizvodno podjetje za izdelavo majhnih kosov elementov za omenjene produkte iz masivnega lesa belega bukve. Podjetje išče dolgoročnega podizvajalskega partnerja. (Več o povpraševanju)

                     






Ostale novice

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.