SI / EN

B2B poslovne priložnosti

Dansko podjetje, ki proizvaja in prodaja lesene hišice za ptice na Danskem in Švedskem, išče proizvajalca v Evropi. (Več o povpraševanju)

Poljsko podjetje, specializirano za razvoj nepremičnin, išče avtomatizirane sisteme za parkiranje avtomobilov za njihove sedanje in prihodnje naložbe. (Več o povpraševanju)

Britansko podjetje, specializirano za proizvodnjo in dobavo laboratorijskih sredstev za enkratno uporabo, zlasti majhnih epruvet za zbiranje krvi, posode za vzorce in urin, išče dolgoročne partnerje za sodelovanje na podlagi sporazuma o distribuciji. (Več o povpraševanju)

Poljsko podjetje, ki se ukvarja z obdelavo pločevine, kot je lasersko rezanje, upogibanje in varjenje, išče industrijska podjetja s specifičnim povpraševanjem po komponentah pločevine in upogibanja ter nudi sodelovanje v okviru sporazuma o podizvajanju ali proizvodnji. (Več o povpraševanju)

Romunsko podjetje,
ki je vodilno podjetje za recikliranje elektronskih odpadkov, kupuje mešane računalniške ostanke, matične plošče, ostanke mobilnih telefonov, ostanke računalnikov za nadaljnje sortiranje in recikliranje. Podjetje išče dobavitelje elektronskih odpadkov na podlagi pogodbe o storitvah. (Več o povpraševanju)
 

 Švedski startup išče dobavitelja oblačil v Evropi, ki ponuja trpežne, visoko kakovostne tkanine v kombinaciji z elastanom ali drugim elastičnim materialom. Tkanina mora biti uporabna za poslovne obleke, ki se bodo pogosto uporabljale, strojno pranje pri nizkih temperaturah in ekskluzivni videz. Podjetje želi skleniti proizvodni sporazum z dobaviteljem, ki po možnosti vodi zalogo zahtevanih tkanin ali ponuja nizko minimalno količino.  (Več o povpraševanju)
 

Poljsko podjetje, specializirano za distribucijo 3D tiskalnikov, išče proizvajalce 3D tiskalnikov. Podjetje želi vzpostaviti dolgoročno poslovno sodelovanje v okviru sporazuma o distribuciji storitev. (Več o povpraševanju)
 

Poljski proizvajalec medicinskih pripomočkov iz plastike in gume ter naravne kozmetike, išče distributerje. Podjetje proizvaja medicinske žarnice, gumijaste medicinske izdelke, inhalatorje in dodatke, izdelke za matere in otroke. Podjetje nudi tudi kakovostno naravno kozmetiko. Podjetje nudi sodelovanje v okviru sporazuma o distribuciji ali komercialnem zastopanju. (Več o povpraševanju)
 

 Češki proizvajalec kemičnih sredstev za varjenje, industrijsko čiščenje in zaščito pred korozijo išče nove evropske distributerje. (Več o povpraševanju)
 

 Romunsko podjetje, specializirano za predelavo polimerov, proizvodnjo sistemov za dovajanje goriva, sistemov za selektivno katalitično redukcijo in ventile motorjev, ponuja svoje izdelke v okviru sporazuma o distribuciji storitev. (Več o povpraševanju)
 

 Romunsko podjetje, ki proizvaja stroje in jeklene konstrukcije, obdelavo, varjenje in 3D CAD storitve oblikovanja. Glavno tržno področje podjetja je proizvodnja strojev za avtomobilsko industrijo, podjetje pa je usmerjeno tudi v druge industrije. Podjetje je v procesu širitve svojega trga in išče nove partnerje v okviru sporazumov o proizvodnji ali podizvajanju. (Več o povpraševanju)
 

 Italijansko podjetje, ki proizvaja inovativno opremo, ki jo poganja gonilna sila traktorjev, povezanih s kmetijsko-gozdarskim sektorjem, išče proizvajalce v skladu z licenčno pogodbo ali pogodbo o izdelavi. Podjetje bi se povezalo s podjetji, ki jih zanima distribucija opreme, ki je že vgrajena v laboratorije. (Več o povpraševanju)
 

 Litovsko podjetje, specializirano za proizvodnjo embalažnih materialov, kot so polietilen nizke gostote, polietilenske embalažne folije, vodne kadi, vreče za smeti in lepilni trakovi z odtisom. Podjetje dobavlja tudi druge embalažne materiale, kot so zaščitni kartonski koti, dvoslojne valovite lepenke itd. Podjetje išče distributerje in nudi sodelovanje v okviru sporazuma o distribuciji storitev. (Več o povpraševanju)
 

 Francosko podjetje, specializirano za projektiranje, proizvodnjo, montažo mehanskih komponent in, ki zagotavlja globalne storitve, od razvoja izdelkov in postopkov do dostave, išče partnerje v okviru sporazuma o proizvodnji in podizvajanju za izdelavo prototipov do velikih serij. (Več o povpraševanju)







Ostale novice

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.