SI / EN

B2B poslovne priložnosti

Belgijsko podjetje je specializirano za komercializacijo visoko zmogljivih materialov, premazov in opreme za izboljšanje postopkov za farmacevtsko in fino kemično industrijo. Podjetje ponuja distribucijsko ali komercialno zastopanje uveljavljenih izdelkov in opreme, ki se uporabljajo v kemični industriji.  (Oddaja interesa)

Bolgarsko podjetje, specializirano za projektiranje, montažo in vzdrževanje pametnih zgradb ter prodajo pametnih naprav, išče ponudnika ali distributerja »hospitality TV sistemov«, in se ponuja kot distributer za tovrstne proizvode na bolgarskem in sosednjih trgih. (Oddaja interesa)

Italijansko MSP, specializirano za izdelavo avtomatskih sistemov za stanovanjske in notranje prostore, išče proizvodnega partnerja hidravličnih črpalk, da bi razvil projekt, ki se osredotoča na varnostne cestne ovire in stebre. Podjetje je zainteresirano za sklenitev podizvajalskih ali proizvodnih pogodb z izkušenimi proizvajalci hidravličnih črpalk. (Oddaja interesa)

Poljsko MSP, ki deluje kot distributer kemikalij / plastičnih mas, išče proizvajalce polietilena linearne nizke gostote (LLDPE). Linearni polietilen z nizko gostoto (LLDPE) mora biti v obliki prahu za uporabo pri rotacijskih kalupih. Podjetje išče poslovne partnerje in se ponuja kot distributer z bogatimi izkušnjami v distribucijskem procesu, zato zagotavlja sodelovanje na visoki ravni. (Oddaja interesa)

Izkušeno francosko podjetje išče nove dobavitelje nizkocenovnih copat (slippers) in ponuja proizvodno sodelovanje podjetju, ki lahko dobavi copate (tekstil, EVA, PVC) v velikih količinah. (Oddaja interesa)

Francosko zagonsko podjetje je razvilo novo spletno platformo, ki bo ponujala in medsebojno primerjala ponudbo domov za starejše, s katero bi zagotovili strankam osebno in prilagojeno svetovanje o domovih za starejše ali negovalnih stanovanjih glede na njihove potrebe. Podjetje išče partnerje med ustanovami ali podjetji, ki imajo dobro znanje o tem sektorju v različnih evropskih državah, da zagotovijo ustrezno podporo pri vstopanju na nove trge. Podjetje išče ustreznega partnerja in ponuja storitvene sporazume (svetovanje, razvoj storitev). (Oddaja interesa)

Grški nagrajeni oblikovalec luksuznih ženskih čevljev (lastne blagovne znamke) in proizvajalec, ki v Grčiji proizvaja vrhunske čevlje iz luksuznega italijanskega usnja in ostalih delov (trakovi čevljev, pete itd.), išče podizvajalce in/ali proizvajalce, ki bi izdelovali čevlje in/ali dele čevljev, ki jih podjetje oblikuje na podlagi pogodbe o podizvajanju ali proizvodnji. (Oddaja interesa)

Danski oblikovalec, ki je razvil in prodaja 3-modulni sistem za zbiranje odpadkov in je izdelan po principu 3D upogibanja tankih kovinskih žic z majhnimi koti, išče proizvajalca v vzhodni Evropi. (Oddaja interesa)

Poljsko podjetje za proizvodnjo in trgovino z več kot 24-letnimi izkušnjami, specializirano za proizvodnjo različnih vrst lesenih izdelkov, išče partnerje, ki lahko ponudijo lesene poličnike, zložljiva lesena stojala, škatle in šatulje, lesene podstavke za lončnice na koleščkih in komponente pohištva, ki se zanimajo za distribucijo njihovih proizvodov na poljskem trgu in na mednarodnih trgih. Prav tako iščejo proizvajalce vezanega lesa in dobavitelje lesa iglavcev. (Oddaja interesa)

Italijansko podjetje, ki proizvaja in prodaja industrijsko leseno embalažo, išče nove dobavitelje, in sicer proizvajalce surovega lesa in lesenih pakirnih polizdelkov iz vzhodnoevropskih držav za srednje ali dolgoročne proizvodne priložnosti. (Oddaja interesa)





Ostale novice

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.