SI / EN

Vabilo na posvet: Zasavje – regija startupov

Kabinet predsednika vlade Republike Slovenije vas v sodelovanju z Regionalno razvojno agencijo Zasavje, podjetjem Dewesoft d.o.o., podjetniškim pospeševalnikom Katapult in Start-up skupnostjo Slovenije vabi na posvet z naslovom »Zasavje – regija startupov«.

Posvet bo potekal v sklopu regijskega obiska Vlade Republike Slovenije v zasavski regiji.

Predstavniki medsektorske skupine bodo na dogodku predstavili izhodišča za pripravo akcijskega načrta Slovenija dežela startupov, predstavniki podjetja Dewesoft pa svoje aktivnosti in razloge za vzpostavitev podjetniškega pospeševalnika Katapult.

Medsektorsko delovno skupino sestavljajo predstavniki startup skupnosti, angelskih investitorjev, ministrstev in Slovenskega podjetniškega sklada. Osrednji koordinator priprave akcijskega načrta je Kabinet predsednika Vlade Republike Slovenije, vsebinski skrbnik pa Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo. Startup skupnost je za posamezna področja predlaganih ukrepov podrobneje opisala ovire v praksi in predstavila primerljive dobre prakse in rešitve iz tujine, ki jih bo tudi podrobneje predstavila na posvetu.

Posvet bo v TOREK, 5.12.2017, s pričetkom ob 11.00 v podjetniškem pospeševalniku Katapult (Gabrsko 12, Trbovlje).

PROGRAM DOGODKA je na voljo na tej povezavi.

Udeležba na posvetu je brezplačna, zaradi omejenega števila udeležencev pa je potrebna predhodna prijava, najkasneje do 4.12.2017 na elektronski naslov tatjana.debevec@gov.si.


 
Vljudno vabljeni!








Ostale novice

Zasavje

Zasavska regija leži v osrčju Slovenije, ob srednjem toku reke Save in je obkrožena s številnimi vrhovi, ki jim kraljuje "zasavski Triglav" – Kum. Sestavljajo jo občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje ob Savi in Litija.